25/10/2024 25/10/2024
str. I.C. Visarion 13, ap. 1, Sector 1 Bucuresti

Cu adolescența la psihoterapie (Centrată pe Persoană)

În cadrul atelierului  cu numărul 5 din seria „Întâlniri cu rost”, Cu adolescența la psihoterapie (Centrată pe Persoană)”, Cătălin Durla, psiholog clinician și psihoterapeut autonom format în psihoterapie Centrată pe persoană, specializat în psihoterapia copilului și adolescentului ne invită la o sesiune de 3 ore în care se va discuta despre ce este adolescența, așa cum se simte și cum se vede din cabinetul de psihoterapie, dar și în viața de zi cu zi.

Vă invit la o sesiune de 3 ore în care o să povestim despre ce este, ea, adolescența, așa cum se simte și cum o vedem în cabinet, dar și în viața de zi cu zi. O sesiune teoretică dar și practică, care sper eu, să vă readucă în starea de adolescent conștient și prezent dar și cu mai multe informații teoretice și practice despre această perioadă deosebită din viețile noastre, a copiilor sau clienților noștrii.

 

Cui se adresează?

Această sesiune este dedicată atât celor care lucrează sau doresc să lucreze cu adolescența, dar și celor care nu sunt specialiști și se întâlnesc cu ea în fiecare zi.

 

Când?

Vineri 25.10.2024 ora 18:00.

 

Unde?

La sediul asociatiei  – str. I.C. Visarion 13, ap. 1, Sector 1 Bucuresti  – format fizic.

 

Cu cine?

Cătălin Durla – psiholog clinician si psihoterapeut autonom format în psihoterapie Centrată pe persoană dar și psihoterapia copilului și adolescentului.

 

Costuri:

250 lei de persoană

200 lei de persoană pentru membrii ARPCP

 

Detalii pentru plată:

Cont: RO92RZBR0000060013759739

Raiffeisen Bank

Titular Cont: Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană

 

 

Înscrierea este necesară și se poate face completând acest >> FORMULAR <<

 

Mai mult
Mai mult
Mai mult
Scroll to Top