ARPCP este furnizor de formare de bază în psihoterapia centrată pe persoană recunoscut de Colegiul Psihologilor din România și de Federația Română de Psihoterapie. Formatorii acreditați sunt Ileana Botezat Antonescu, Dana Crasan, Florența Foca, Georgeta Niculescu, Florentina Palada, Daniela Ploeșteanu-Sfîrlea.

 

Psihoterapeuții care pot susține un proces psihoterapeutic individual ca parte a formării de bază sunt următorii: Dana Crasan, Florența Foca, Georgeta Niculescu, Florentina Palada, Daniela Ploeșteanu-Sfîrlea, Ioana Agachi, Nicoleta Căpraru, Laurențiu Dobrotă, Arina Dogaru, Ozana Miron, Cătălin Durlă, Cosmina Brăscăuceanu.

În alegerea unui psihoterapeut personal este important să evitați suprapunerea de roluri.

Psihoterapeutul personal nu poate fi în același timp și supervizorul cu care lucrați, și nici unul dintre formatorii constanți ai grupului din care faceți parte.

 

Psihoterapeuții cu drept de supervizare pentru psihoterapeuții cu drept de liberă practică în psihoterapia centrată pe persoană sunt: Dana Crasan, Florența Foca, Georgeta Niculescu, Florentina Palada, Daniela Ploeșteanu-Sfîrlea, Ioana Agachi, Laurențiu Dobrotă, Nicoleta Căpraru.

În alegerea unui supervizor este important să evitați suprapunerea de roluri.

Supervizorul cu care lucrați nu poate fi în același timp și psihoterapeutul personal, și nici unul dintre formatorii constanți ai grupului din care faceți parte.

Scroll to Top