05/11/2022 05/11/2022

Grup Encounter, 5 Noiembrie 2022

11:00-19:00, La Sediul ARPCP

 

De ce Grup Encounter?

Ca ființe umane suntem făcuți din relații și pentru relații, relația cu sine, relația cu mediul, relația cu ceilalți, familia, prietenii, colegii. Encounterul este locul în care pot să fiu în contact cu ceea ce vine acum, cu ce așteptări am de la grup, cu ce să fac, un loc diferit în care pot să fiu în relații profunde cu mine și cu alții. Aici pot descoperi moduri de relaționare diferite de cele de la job, din famile sau școală, din grupurile de prieteni sau din alte grupuri.

 

Beneficii

Personal – Este o oportunitate excelentă de creștere și înțelegere a ceea ce reprezint „eu” și relația acestui „eu” cu realitatea și lumea. Să mă aduc pe mine în lume și să simt cum este pentru mine într-un cadru „fără cadru”, diferit de mediul cunoscut până acum. Cum mă descurc cu aprobarea și cu respingerea. Cum mă descurc cu a fi…

Profesional – Activitatea de tip Encounter Grup este esențială în abordarea centrată pe persoană și este poate cea mai potrivită activitate pentru a lua contact și a vedea în acțiune teoria centrată pe persoană și eficacitatea condițiilor de bază propuse de Carl Rogers: congruență, empatie și acceptare pozitivă necondiționată.

 

Ne bucurăm să fim împreună!

 

Evenimentul are loc la sediul ARPCP din str. Tache Ionescu nr. 5, et. 5, ap. 17, București, în data de sâmbătă, 5 noiembrie 2022, între orele 11:00 și 19:00.

Pentru participare sunt necesare achitarea unei sume de 250 de lei în contul ARPCP RO92RZBR0000060013759739 deschis la Raiffeisen Bank și completarea acestui formular de înscriere.

 

Evenimentul este acreditat cu 8 credite CPR.

Mai mult
Mai mult
Scroll to Top