10/03/2018 26/05/2018
București

Modul de dezvoltare personală

Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana (ARPCP), in calitate de furnizor de cursuri de baza si continua, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), anunta inceperea unui modul de dezvoltare personala, in Bucuresti.

Modulul de dezvoltare personala se adreseaza studentilor, masteranzilor, psihologilor, asistentilor sociali si medicilor care doresc sa devina psihoterapeuti in Psihoterapie Centrata pe Persoana, dar si celor care vor sa se cunoasca mai bine, sa-si optimizeze functionarea si sa gaseasca solutii creative. Spatiul grupului este locul de invatare despre sine si despre altii, despre ce inseamna sa asculti si sa fii ascultat, sa sustii si sa simbolizezi experientele.

Modulul de dezvoltare personala se desfasoara pe parcursul a 150 de ore.

Costul unei sedinte  de 4 ore este de 100 ron; se plateste la fiecare intalnire in parte.

Intalnirile au loc saptamanal (4 ore) sau la doua saptamani (8 ore), in ziua stabilita cu formatorii.

Numar de participanti in grup: 10-16 persoane.

Inscrieri:

Georgeta Niculescu, georgeta_niculescu@yahoo.com, tel: 0722 351 315

Florentina Palada, flo.palada@yahoo.com, tel.: 0722 650 555.

Informatii suplimentare despre Psihoterapia Centrata pe Persoana gasiti pe site-ul ARPCP.  www.psihoterapierogersiana.com

Georgeta Niculescu si Florentina Palada sunt psihoterapeuti formatori si supervizori in PCP si Psihologie clinica, membrii fondatori ai Asociatiei Romane de Psihoterapie Centrata pe Persoana. formati de scoala de psihoterapie a OGWG, Austria.

Mai mult
Mai mult
Mai mult
Scroll to Top