30/10/2023 03/11/2023
Predeal
Săptămâna Rogersiană 2023 - Neuroștiințele și psihoterapia centrată pe persoană

Săptămâna Rogersiană 2023, ediția a IX-a

 

„CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MINTEA MEA ÎNTR-O ȘEDINȚĂ DE PSIHOTERAPIE?
NEUROȘTIINȚELE ȘI PSIHOTERAPIA CENTRATĂ PE PERSOANĂ
Localitatea Predeal, Eden Grand Resort  30 Octombrie – 03 Noiembrie 2023

 

Cu bucurie vă invităm la a IX-a ediție a Săptămânii Rogersiene!

Știm din teoria PCP și din practica noastră de psihoterapeuți că, odată declanșat, procesul de schimbare din timpul terapiei va duce la modificări în structura de personalitate, în modul de percepere a realității, de raportare la sine… ș.a.m.d..

Dar curiozitatea ne îndeamnă să ne întrebăm cum are loc aceasta schimbare. Ce schimbări au loc în noi, în mintea noastră și, mai mult, în creierul nostru în ora de psihoterapie? 

Sunt întrebări la care ne putem uita din multe perspective. De data aceasta am ales perspectiva Neuroștiințelor care, în ultimele decade, au adus tot mai multă informație despre aceste procese subtile de schimbare din creierul nostru și, apoi, ale biochimiei corpului nostru cu totul.

Vă așteptăm să participați alături de noi la Săptămâna Rogersiană, între 30 octombrie și 3 noiembrie 2023, în explorarea acestei teme complexe și relevante.

Locul de desfășurare este Eden Grand Resort din Predeal. Cazarea și mesele sunt incluse în preț*.

Pentru înscriere, completați această fișă – veți regăsi în ea toate informațiile necesare.

Deși evenimentul este dedicat psihoterapiei centrate pe persoană, Săptămâna Rogersiană este deschisă tuturor psihoterapeuților și persoanelor aflate în formare, indiferent de modalitatea psihoterapeutică.

Vă așteptăm cu entuziasm!

 

*Cele două locuri pentru studenți/masteranzi la preț redus în cameră dublă pe care le pusesem la dispoziție în acest an s-au ocupat deja.

Mai mult
Mai mult
Scroll to Top