11/12/2022 11/12/2022

Ziua Psihoterapiei Centrate Pe Persoană

Pe data de 11 decembrie 1940, Carl Rogers a susținut la Universitatea Minnesota, prezentarea „Concepte noi în Psihoterapie”, aceasta fiind publicată doi ani mai târziu. Astfel, această dată este considerată ziua de naștere a Psihoterapiei Centrate pe Persoană.
Începând cu acest an, în data de 11 decembrie 2022 ne dorim să sărbătorim Ziua Psihoterapiei Centrate pe Persoană, orientare psihoterapeutică ce va împlini anul acesta 82 de ani de la înființarea sa.
Astfel, punem bazele unei noi tradiții în ARPCP: pe 11 decembrie 2022, la ora 18.30, vă invităm la o întâlnire online să celebrăm împreună Ziua Psihoterapiei Centrate pe Persoană, lansarea noului site al asociației și prezentarea unui nou proiect.
Lucrăm de ceva vreme la site-ul ARPCP și a venit momentul să împărtășim cu voi rezultatele. A fost un proces dinamic, care ne-a coagulat ca echipă, și pe care l-am bazat pe următoarele principii: continuitate, constanță, prezență, coerență și optimizare tehnică. Sperăm că astfel suntem mai aproape de nevoile comunității, și abia așteptăm să vă povestim ce și cum am făcut!
Ne bucurăm, de asemenea, să vă anunțăm că îl vom avea alături de noi, ca invitat, pe Alberto Segrera, unul dintre cei care l-au cunoscut personal pe Carl Rogers.
Vă așteptăm cu drag și entuziasm pe data de 11 decembrie, ora 18.30, online, să împărtășim împreună aceste momente speciale.

Mai mult
Mai mult
Scroll to Top