Georgeta Niculescu

 

Date de contact:

Adresă de e-mail: georgeta_niculescu@yahoo.com

Număr de telefon: 0722351315

Domenii de competență: practică privată  în psihoterapie, supervizare psihologie clinică, formare și supervizare în psihoterapie centrată pe persoană.

Limba română.

Cod personal în Registrul Unic al Psihologilor, Partea I: 00067

 

Eperiență în psihoterapie centrată pe persoană și psihologie clinică de peste 20 de ani cu copii, adulți și familii cu diferite nevoi psihologice și sufletești, în situații complexe clinice și de viață. Preocupată de educația continuă efectuată în țară și străinătate în domeniul clinic și al psihoterapiei.

Interese: existența umană de la naștere la moarte, psihoterapia centrată pe persoană, focusing, encounter grup, interviul motivațional, filozofia, fotografia, filmul și literatura.

Implicare în viața comunității profesionale: membru fondator al Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană, activă național și internațional în activitatea organizatorică a psihoterapiei ca profesie independentă, bazată pe standarde de calitate.

În prezent, președinte al Asociației Române de Psihoterapie Centrată pe Persoană și Vicepreședinte al Federației Române de Psihoterapie.

Printre valorile de bază: iubirea, munca, respectul, transparența, seriozitatea.

Scroll to Top