20/01/2024 20/01/2028
București

Curs de formare de bază în PCP 2024

Cu bucurie vă anunțăm deschiderea înscrierilor la un nou curs de formare de bază în psihoterapia centrată pe persoană!

ARPCP este reacreditată de Colegiul Psihologilor din România ca furnizor de formare în 20.01.2022 sub nr. RFII-B-5, de către Federația Română de Psihoterapie și PCE Europe, și este membră WAPCEPC.

Cursul va avea loc la București, va avea o durată de patru ani.

Workshopul de preselecție are loc în perioada 20-21 ianuarie 2024, în București.
Număr de locuri disponibile: 16.
Pentru participare este necesară absolvirea unei facultăți de psihologie sau a unei facultăți din domeniile considerate conexe: medicină/psihopedagogie/filosofie/teologie/asistenţă socială. Mai multe detalii despre condițiile generale de participare puteți găsi pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, la secțiunea despre criteriile de obținere a certificatului de liberă practică sub supervizare în specialitatea psihoterapie (aici).

Primul pas pentru înscriere este completarea acestui formular. Veți fi apoi contactați de un formator al ARPCP în vederea stabilirii interviurilor și transmiterii altor informații necesare.

Costul interviului este de 200 de lei, iar al fiecărui modul – 500 de lei.

Pentru detalii suplimentare privind structura cursului de formare, puteți consulta pagina dedicată informațiilor despre formare și ne puteți de asemenea contacta la formare.pcp@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag!

Mai mult
Mai mult
Scroll to Top