14/10/2023 14/10/2023
București, sediul ARPCP

Grup Encounter 14 octombrie 2023

În data de 14 octombrie 2023 va avea loc un nou Grup Encounter organizat de Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană, la sediul din strada Tache Ionescu nr. 5, etaj 5, ap. 17.

Program: 10:00 – 18:00
Pauză: 2 ore

Cost: 250 de lei.
Plata se face numai prin bancă, până la data de 10 octombrie, în contul ARPCP cu IBAN: RO92RZBR0000060013759739 deschis la Raiffeisen Bank.
Evenimentul este acreditat cu 8 credite CPR

Toți cei prezenți vor primi certificat de participare

Facilitatori vor fi, ca de obicei, Georgeta Niculescu, Florentina Palada, Mihaela Teodorescu și Paul Diaconescu.

Pentru înscrieri, completați acest formular.

 

De ce Grup Encounter?
Ca ființe umane suntem făcuți din relații și pentru relații, relația cu sine, relația cu mediul, relația cu ceilalți, familia, prietenii, colegii. Encounterul este locul în care pot să fiu în contact cu ceea ce vine acum, cu ce așteptări am de la grup, cu ce să fac, un loc diferit în care pot să fiu în relații profunde cu mine și cu alții. Aici pot descoperi moduri de relaționare diferite de cele de la job, din famile sau școală, din grupurile de prieteni sau din alte grupuri.

Beneficii
Personal – Este o oportunitate excelentă de creștere și înțelegere a ceea ce reprezint “eu” și relația acestui “eu” cu realitatea și lumea. Să mă aduc pe mine în lume și să simt cum este pentru mine într-un cadru “fără cadru”, diferit de mediul cunoscut până acum. Cum mă descurc cu aprobarea și cu respingerea. Cum mă descurc cu a fi…
Profesional – Activitatea de tip Encounter Grup este esențială în abordarea centrată pe persoană și este poate cea mai potrivită activitate pentru a lua contact și a vedea în acțiune teoria centrată pe persoană și eficacitatea condițiilor de bază propuse de Carl Rogers: congruență, empatie și acceptare pozitivă necondiționată.

Ne bucurăm să fim împreună!

Mai mult
Mai mult
Mai mult
Scroll to Top