Gabriela Udrea

 

Date de contact:

Adresă de e-mail: office@drgabrielaudrea.ro

Număr de telefon: 0723160507

Site: www.drgabrielaudrea.ro

Cont de Facebook: https://www.facebook.com/drudrea/

Domenii de competență: Psihoterapie centrată pe persoană. Medicină internă și reumatologie.

Limbile română și engleză

Cod personal în Registrul Unic al Psihologilor, Partea I: 21309

 

Sunt Gabriela Udrea, medic primar medicină internă și reumatologie, doctor în științe medicale, și psihoterapeut. Ancora identității mele profesionale a fost și este lucrul cu durerea. De aici, trecând printr-o continuă călătorie, misiunea mea personală a experimentat o transformare surprinzătoare – de la vindecătorul de corpuri la vindecătorul unei ființe vii cu o durere fizică asociată unei experiențe de viață, într-un anumit context social.
Astfel, am înțeles progresiv că, să servesc OMUL în suferință, să-l ascult, să-i înțeleg nevoile, să-l ajut să preia controlul asupra bolii și vieții sale, este o misiune transformatoare, un proces de cunoaștere și autocunoaștere atât pentru mine, cât și pentru OMUL cu care mă întâlnesc în relația și cadrul terapeutic.
Corpul nostru suferă atunci când spiritul și emoțiile suferă.

Pe de altă parte, activitatea de mentorat pe care am desfășurat-o aproximativ 35 de ani în calitate de mentor în zona academică m-a ajutat să depășesc barierele transgeneraționale, să mă îndrăgostesc iremediabil de tânăra generație și să furnizez condițiile necesare pentru a deveni autonomi și încrezători în călătoria lor.

 

Scroll to Top