Curs Formare București – 2018

Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana (ARPCP), in calitate de furnizor de cursuri de baza acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), anunta inceperea unui nou curs de formare de baza in Psihoterapie Centrata pe Persoana, inBucuresti.

Cursul de formare are o durata de 4 ani  (2018-2022).Curricula este structurata si organizata in conformitate cu prevederile Colegiului Psihologilor si ale Federatiei Romane de Psihoterapie si este asigurata de psihoterapeuti formatori ai ARPCP din Romania si ai OEGWG din Austria.

Diploma eliberata dupa absolvirea celor patru ani de studiu si indeplinirea criteriilor de formare confera dreptul de obtinere a certificatului de Psihoterapeut Autonom, iar absolvirea a doi ani de studiu si indeplinirea criteriilor de formare confera dreptul de obtinere a certificatului de Psihoterapeut sub Supervizare.

Conditii pentru inscriere:

–  absolvent cu diploma de licenta in: psihologie sau profesiile asimilate (medicina, psihopedagogie speciala, asistenta sociala, teologie).

Acte necesare inscrierii:

–   copie dupa Diploma de licenta si Foaia matricola; CV; scrisoare de intentie; cazier judiciar;adeverinta medicala.

Candidatii vor participa la 2 interviuri cu 2 psihoterapeuti formatori si la un workshop de preselectie.

Numar de participanti in grup: 12-16 persoane.

Costuri: 120 ron interviul si 450 ron workshopul de preselectie.

Inscrierile se fac pina pe 15 octombrie 2018.

Workshopul de preselectie: 22-21 Octombrie 2018

Persoane contact:

Florentina Palada, psihoterapierogersiana@yahoo.com, tel.: 0722 650 555.

Daniela Crasan, psihoterapierogersiana@yahoo.com, tel.: 0745 068 865.

Informatii suplimentare despre criteriile si structura formarii, reglementari ale Comisiei Profesionale gasiti pe site-ul Asociatiei Romane de Psihoterapie Centrata pe  Persoana.  www.psihoterapierogersiana.com

Florentina Palada si Daniela Crasan sunt psihoterapeuti formatori si supervizori in PCP si Psihologie clinica, membrii fondatori ai Asociatiei Romane de Psihoterapie Centrata pe Persoana. formati de scoala de psihoterapie a OGWG, Austria.

Mai mult
Mai mult
Mai mult
Scroll to Top