Curs Formare București – 2021

Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană (ARPCP), în calitate de furnizor de cursuri de formare de bază acreditat de Colegiul Psihologilor din România și Federația Română de Psihoterapie (FRP), anunță începerea unui nou curs de formare de bază în Psihoterapie Centrată pe Persoană, în București.

Cursul oferă posibilitatea obținerii:

Diplomei de psihoterapeut sub supervizare după 2 ani de formare

Diplomei de psihoterapeut practicant autonom după 4 ani de formare.

Cursul de formare are o durată de 4 ani. Curricula este structurată și organizată în conformitate cu prevederile Asociației Europene de Psihoterapie Centrată pe Persoană ( PCE Europe ), Colegiului Psihologilor din România și ale Federației Române de Psihoterapie. Cursurile sunt susținute de psihoterapeuți formatori ai ARPCP din România și ai OEGWG din Austria.

Durata formării: 4 ani, 10 module pe an (în weekend), un modul/lună

Se pot înscrie licentiați în psihologie și profesii asimilate (psihopedagogie, asistență socială, medicină, teologie, filosofie)

Formarea de bază presupune: dezvoltare personală individuală și de grup, cursuri teoretice cu formatori români și din străinătate, însușirea și integrarea conceptelor specifice psihoterapiei centrate pe persoană în manieră experiențială, lucrul cu adulți și copii, prezentare de cazuri, evaluări, supervizare, eliberarea diplomelor și a foilor matricole și recomandări în vederea acreditării la Colegiul Psihologilor din România și Federația Română de Psihoterapie, precum și la Asociația Europenă de Psihoterapie.

Condiții pentru înscriere:

a) Acte necesare înscrierii:

– copie a diplomei de licență și a foii matricole; CV; scrisoare de intenție; cazier judiciar; adeverință medicală.

b) Participarea la un workshop de preselecție și la 2 interviuri cu 2 psihoterapeuți formatori.

Număr de participanțiîn grup: 12-16 persoane.

Pentru înscrieri vă rugăm accesați formularul de mai jos:

Costuri: 170 ron interviul și 450 ron workshopul de preselecție. Data workshop-ului de preselecție se va fixa după înscrierea participanților.

https://forms.gle/hUa7kjvuogRMgdu2A

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați:

E-mail:  formare.pcp@gmail.com

Daniela Ploesteanu-Sfirlea 0722.951.177

Mai mult
Mai mult
Mai mult
Scroll to Top